Eat Cake! - Regnbågstårta
 
 

                                               

Receptet till bottnarna hittade jag hos Sockerrus.Det är ett superenkelt basrecept som jag delade upp i sex lika skålar och färgade med pastafärger.

Klipp ut en cirkel av bakplåtspapper och lägg i botten på formen. Jag använder en form på 20 cm diameter.

Jag gräddade bottnarna i 175 grader i nedre delen av ugnen ca 14 minuter, väldigt olika från ugn till ugn så håll koll på första gräddningen.

Fyllningen består av glasscréme:

6 dl grädde
6 dl mjölk
15 msk marsanpulver (kallvisp)

Vispa ihop mjölk och marsanpulver.
Vispa grädden med en knivudd bakpuver. (gör så att grädden kan vispas lite hårdare utan att bli till smör)
Blanda samman vaniljkrämen och den vispade grädden.

Fyll och täck tårtan.

Kommentera

Publiceras ej